כמעצבת עיצבה לעצמה ולבני משפחתה באזור מוסקבה שטר של 3 רובל מפואר בגודל של 70 רובל: פריסה לפני ואחרי

  • Sep 14, 2021

המעצבת יבגניה פילאטובה עיצבה לעצמה ולמשפחתה דירת שלושה חדרים בגודל 70 מ"ר. פריסה יוצאת דופן עם מטבח בנישה ומסדרון גדול עונה באופן מלא על צרכי "הלקוחות".

  • איזור כולל: 70 מ"ר
  • מקום: התנחלות אילינסקו-אוסובו, אזור מוסקווה
  • סוג בית: RC "פארק אוסובו"
  • מספר חדרים: 3
  • גובה התקרה: 2.9 מ '
  • תַקצִיב: 7 מיליון רובל
  • מי גר כאן: מעצב עם משפחה
  • מְעַצֵב: יבגניה פילטובה

תכנון לפני ואחרי

לפני פיתוח מחדש. בתחילה, הדירה הייתה שטח פתוח ללא מחיצות, אך עם שני עמודים תומכים. מיקומם נלקח בחשבון בעת ​​בניית הפריסה.
לאחר פיתוח מחדש. לאחסון דברים, סיפקנו חדר הלבשה קטן, אליו ניתן לגשת מהסלון.
לפני פיתוח מחדש. בתחילה, הדירה הייתה שטח פתוח ללא מחיצות, אך עם שני עמודים תומכים. מיקומם נלקח בחשבון בעת ​​בניית הפריסה.

סלון

הסלון הוא החדר הגדול ביותר בדירה, שטחו הוא 25 מ"ר. גודל החדר איפשר להעביר את קבוצת האוכל לכאן, היא הונחה ליד החלון. כסאות טרקוטה הוסיפו מבטא מודגש.

פינת הישיבה עם ספה וכמה כסאות ספגטי נדחקה לאחור לקצה המסדרון. השטיח משמש כאלמנט ייעודי. הגימור הניטרלי מדולל על ידי העיצוב על הקירות.
האח העשן ראוי לתשומת לב מיוחדת. בפרויקט הבית דמיינה ארובה, כך שלא היו קשיים בהתקנתו. מסיבות מעשיות הונחו אריחים על הרצפה באזור זה.
instagram stories viewer
פינת הישיבה עם ספה וכמה כסאות ספגטי נדחקה לאחור לקצה המסדרון. השטיח משמש כאלמנט ייעודי. הגימור הניטרלי מדולל על ידי העיצוב על הקירות.

מִטְבָּח

נישה קטנה הוקצתה למטבח בין חדר השינה לחדר האמבטיה. היחידה הראשית של האוזניות הוסתרה מאחורי מחיצה - לא ניתן לראות אותה מהסלון. החלטה זו הייתה מכוונת - התאורה והבוהק השחור של ארונות הקיר יוצרים תחושה של מרחב מגורים, מובחר, רחוק מסירים מלוכלכים וריחות בישול.

כדי לא לפצל את החלל, הם השתמשו באותו ריצוף כמו בסלון - לוח מהונדס.
כדי לא לפצל את החלל, הם השתמשו באותו ריצוף כמו בסלון - לוח מהונדס.

חדר שינה

למרות הגימורים הניטרליים, פנים חדר השינה נראה אקלקטי. שולחנות המיטה עם צלליות שונות סייעו לשבור את הסימטריה ולהוסיף דינמיקה, וניתן לעקוב אחר נושאי אתנו בחלק ממרכיבי הטקסטיל והאביזרים.

פינת ישיבה קטנה הוקמה במרפסת הפתוחה.
פינת ישיבה קטנה הוקמה במרפסת הפתוחה.

יְלָדִים

חדר הילדים נועד לגדול. כעת גרה בו בתו של המעצבת בת השמונה, בעוד הצעירה שוכבת עם הוריה. מסך יהיה שימושי לשטח ייעוד בעתיד.

מִסדְרוֹן

בשל השטח המרשים וכלי חרסינה מבריקים בפורמט רחב על הרצפה, אולם הכניסה נראה יותר כמו אולם מרווח, כפי שהתכוון המעצב. הפורטל הגבוה שמעל דלת הכניסה, מעוטר בפיתוחים, משרת את אותה מטרה. פרטים מצופים זהב מוסיפים נופך של יוקרה-מסגרת מראה, ידיות מובנות לארון בגדים, גופי מנורה.

חדר רחצה

יש גם כלי אבן מחרסינה מבריקים בעיטור חדר הרחצה; אריחים דמויי עץ הותאמו אליו. ממדי החדר אפשרו להתקין אמבט פינתי ולהצטייד בלוק שירות בנישה - מכונת כביסה, מכונת ייבוש ומחמם מים הוסתרו מאחורי מסך מתלה.

הירשם לערוץ Fields כדי להיות הראשון שיראה פוסטים חדשים. דעות מעניינות בתגובות יתקבלו בברכה. אם אהבתם את החומר - עשו לייק!

פייסבוק, אינסטגרם, בקשר עם